Δίκτυο Καταστημάτων

Μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα

Σήμερα η ΒΕΝΕΤΗΣ διαθέτει ένα δίκτυο άνω των 70 σημείων πώλησης , γνωστά ως Φούρνοι ΒΕΝΕΤΗ . Το δίκτυο καταστημάτων αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς κυρίως στην Αθήνα αλλά και σε επαρχιακές πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και τα Ιωάννινα, ενώ αναμένονται νέες συνεργασίες και σε άλλες επαρχιακές πόλεις. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η παρουσία της εταιρίας στον τομέα των κλειστών αγορών.

Η ΒΕΝΕΤΗΣ είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο της αρτοποιίας που χρησιμοποίησε τη μέθοδο franchise για την επέκταση του δικτύου της. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο  franchise, η αλυσίδα δραστηριοποιείται  σε όλη την Αττική προσφέροντας στους καταναλωτές τα προϊόντα της στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Η τεράστια αναγνωσιμότητα της εμπορικής επωνυμίας ΒΕΝΕΤΗΣ, καθώς και η τεχνογνωσία της εταιρίας στη χρήση του συστήματος franchising, αποτελούν εγγύηση για κάθε νέο συνεργάτη της εταιρίας.

Με όραμα τη δημιουργία νέων προοπτικών ανάπτυξης η εταιρία έχει καταρτίσει και υλοποιεί ένα φιλόδοξο πλάνο επέκτασης και διεύρυνσης του δικτύου των σημείων πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το αναπτυξιακό  αυτό πλάνο περιλαμβάνει εταιρικές επενδύσεις σε ανακαινίσεις, δημιουργία νέων εταιρικών καταστημάτων αλλά και ανάπτυξη νέων συνεργασιών μέσω του θεσμού της δικαιόχρησης (franchise).

Επίσης, η εταιρία ΒΕΝΕΤΗΣ διαθέτει χώρο 25.000τ.μ., στο 70ο χιλ. Αθηνών-Λαμίας, τον οποίο θα αξιοποιήσει στα πλαίσια της αναπτυξιακής της πολιτικής.

ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
210-2896400

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Περισσότερα» για να δείτε λεπτομέρειες. Περισσότερα.