Νέα
06.04.20

Φούρνος Βενέτη - Διασφάλιση Ποιότητας & Υγιεινής

Η εταιρεία Βενέτης, στα πλαίσια των συνθηκών εκτάκτου ανάγκης που δημιουργήθηκαν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παίρνει ακόμα πιο δραστικά μέτρα με εξειδικευμένες απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους παραγωγής, τα μέσα μεταφοράς των προϊόντων της, καθώς και σε όλα της τα καταστήματα λιανικής. Η απολύμανση εφαρμόζεται με τη μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης, από εξειδικευμένους, έμπειρους και καταρτισμένους στο αντικείμενο τεχνικούς, μόνο με χρήση φυσικών μέσων απολύμανσης. Οι χώροι παραδίδονται έτοιμοι προς χρήση, παρέχοντας πλήρη ασφάλεια στους εργαζόμενους, αλλά και στους καταναλωτές.

 

23.03.20 | Δελτία Τύπου

Eταιρεία BENETH Αναστολή λειτουργίας των παραγωγικών μονάδων κατά 80%

Ορισμένα από τα καταστήματα του δικτύου θα λειτουργούν με μειωμένο ωράριο και προσωπικό ασφαλείας

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ. ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι:

-Αναστέλλεται η λειτουργία των παραγωγικών μονάδων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, κατά ποσοστό 80%. Οι μονάδες θα συνεχίσουν να λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, αποκλειστικά για την παραγωγή του ημερήσιου άρτου.

-Αναστέλλεται παράλληλα, σε ποσοστό 100%, η λειτουργία δύο θυγατρικών εταιριών στον χώρο της εστίασης.

Η εταιρεία, επίσης, ενημερώνει ότι ορισμένα από τα καταστήματα του δικτύου της θα λειτουργούν με μειωμένο ωράριο και προσωπικό ασφαλείας, με σκοπό να παρέχουν στο καταναλωτικό κοινό τον ημερήσιο άρτο και περιορισμένη γκάμα προϊόντων.

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ A.B.E.E.T. δεν εμπίπτει στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων.

13.03.20 | Δελτία Τύπου

H εταιρεία BENETH διατηρεί σε λειτουργία όλα τα καταστήματά της

Παρακολουθώντας καθημερινά τις τρέχουσες εξελίξεις, η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει πως, ως επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της αρτοποιείας, συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία των καταστημάτων της, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.  

Το ψωμί αποτελεί για τον καταναλωτή βασικό αγαθό πρώτης ανάγκης και η ΒΕΝΕΤΗ δεν θα το στερήσει από κανένα ελληνικό τραπέζι.  Η εταιρεία  στέκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια σε μια ακόμη  δύσκολη συγκυρία, με την ευχή σύντομα η ελληνική κοινωνία να επανέλθει στην κανονικότητά της. 

24.02.20 | Δελτία Τύπου

216.122 μερίδες φαγητό από τη ΒΕΝΕΤΗ στο «Μπορούμε» το 2019

216.122 μερίδες φαγητό πρόσφερε το 2019 η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ στο δίκτυο «Διάσωσης και Προσφοράς Τροφίμων» του «Μπουρούμε», στηρίζοντας το μήνυμα «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη».

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, συνεργάζεται από το 2012 με το «Μπορούμε» έχοντας προσφέρει μέχρι στιγμής πάνω από 2.000.000 μερίδες φαγητού.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, υπενθυμίζεται επίσης πως η εταιρεία έχει καθιερώσει από το 2010 την ενέργεια «Από Καρδιάς ΒΕΝΕΤΗ»: Σε όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρονται δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, σε όσους έχουν ανάγκη.

24.12.19 | Δελτία Τύπου

Xριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ!

Ποικιλία από κουραμπιέδες, μελομακάρονα και λαχταριστές βασιλόπιτες ΒΕΝΕΤΗ!

ΈναρξηΠροηγουμενο12345678910
ΤέλοςΕπομενο
Σελίδα 1 από 17
Διαφήμιση

Καταστήματα

Σήμερα η ΒΕΝΕΤΗΣ διαθέτει ένα δίκτυο άνω των 70 σημείων πώλησης.
Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας!

ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
210-2896400

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Περισσότερα» για να δείτε λεπτομέρειες. Περισσότερα.