Ανακοινώσεις
06.06.19 | Ανακοινώσεις

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ για δεύτερη φορά Superbrand στο χώρο της εστίασης!

H εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ αναδείχθηκε για δεύτερη φορά Superbrand στο χώρο της εστίασης, μία δηλαδή, από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα, σύμφωνα με αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής και δημοσκόπηση της κοινής γνώμης. 

Η εταιρεία βραβεύθηκε κατά την εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019 που πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουνίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής. 

22.02.19 | Ανακοινώσεις

Βράβευση της ΒΕΝΕΤΗΣ στα Retail Business Awards !!!

H  εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ, με το κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο ΝΕΟΝ στην Ομόνοια, κατέκτησε το βραβείο  RETAIL STORE - BAKERY στην 17η διοργάνωση του Θεσμού Retail Business Awards!

Στην τελετή Απονομής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  με την παρουσία εκπροσώπων των θεσμικών φορέων, ακαδημαϊκών και  στελεχών της αγοράς, το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Τα Retail Business Awards αποτελούν  τον μεγαλύτερο, μακροβιότερο και πιο καταξιωμένο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας και διεξήχθησαν φέτος για 17η χρονιά! 

27.07.17 | Ανακοινώσεις

Έκθεση «Φωτογραφικά ίχνη από τις ελληνικές αρχαιότητες» στο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο ΝΕΟΝ σε συνεργασία με τα Φωτογραφικά Αρχεία του Μουσείου Μπενάκη

Η εταιρεία BENETHΣ συνεργάζεται για τρίτη χρονιά με τα Φωτογραφικά Αρχεία του Μουσείου Μπενάκη, παρουσιάζοντας έκθεση φωτογραφίας στους χώρους του ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο ιστορικό καφενείο ΝΕΟΝ στην Ομόνοια. 

19.05.17 | Ανακοινώσεις

H εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ ένας από τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ βραβεύτηκε τη Δευτέρα 15 Μαϊου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής, στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναδείχθηκε μεταξύ των Greek Business Champion των επιχειρήσεων.

24.03.17 | Ανακοινώσεις

H BENETHΣ Νο1 Superbrand 2016 στην κατηγορία εστίαση.

H εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ αναδείχθηκε Νο 1 Superbrand στην κατηγορία εστίαση για το 2016, στα πλαίσια του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται στη χώρα μας για πέμπτη φορά.

ΈναρξηΠροηγουμενο123
ΤέλοςΕπομενο
Σελίδα 1 από 3
ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
210-2896400

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Περισσότερα» για να δείτε λεπτομέρειες. Περισσότερα.