Όραμα

Όραμά μας είναι να παραμείνουμε  ηγέτες στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων αρτοποιϊας και ζαχαροπλαστικής και να είμαστε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών.

Βασική επιδίωξή μας είναι οι γεύσεις, η φρεσκάδα, οι παραδοσιακές συνταγές, τα αγνά υλικά, η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων μας αλλά και η φιλική  καθημερινή εξυπηρέτηση, να μας τοποθετούν πρώτους στις καρδιές των πελατών μας.

Ατενίζοντας το μέλλον δε διαγράφουμε την παράδοση και τις αξίες της. Στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές του τόπου μας.

Παράλληλα  προσφέρουμε επιλεκτικά γεύσεις, συνταγές και προϊόντα από τις διατροφικές συνήθειες άλλων λαών.

Επιδιώκουμε να εξασφαλίζουμε τη συνεχή και κερδοφόρα ανάπτυξη της εταιρίας και του δικτύου μας, προσφέροντας αξία στην επένδυση των μετόχων και συνεργατών μας.

Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε τις εξελίξεις στον κλάδο, προάγοντας τις αξίες της ισορροπημένης διατροφής και συνεισφέροντας στην ποιότητα ζωής του κοινωνικού συνόλου.

Βασικό ζητούμενο για εμάς είναι να δημιουργήσουμε και να θεμελιώσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σωστής συνεργασίας με τους προμηθευτές μας.

Χτίζουμε ένα ισχυρό περιβάλλον αναγνώρισης και επιβράβευσης της συνεισφοράς των ανθρώπων μας και συνεχούς υποστήριξης των συνεργατών (δικαιοδόχων) μας.

Νιώθουμε ότι ανήκουμε σε μια μεγάλη οικογένεια και είμαστε υπερήφανοι που ο Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ είναι κομμάτι της ζωής μας. Με μακρόχρονη  διαδρομή το όνομα ΒΕΝΕΤΗΣ σημαίνει πολλά περισσότερα από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ...Σημαίνει εμπιστοσύνη, αμοιβαιότητα, συνεργασία, δέσμευση για διαρκή βελτίωση, ποικιλία προϊόντων, άψογη εξυπηρέτηση, έμφαση στην ποιότητα, σεβασμό της παράδοσης, απλότητα, ακεραιότητα, προσήλωση στην πελάτη, αξιοπιστία, έμφαση στην προστιθέμενη αξία. Αυτές είναι οι πραγματικές αξίες που καθιέρωσαν το όνομα ΒΕΝΕΤΗΣ στην κορυφή της προτίμησης του καταναλωτικού κοινού.
ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
210-2896400

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Περισσότερα» για να δείτε λεπτομέρειες. Περισσότερα.