Ιστορικό

Όλα ξεκίνησαν το 1948 στη Νέα Ερυθραία, με τη λειτουργία του πρώτου Φούρνου ΒΕΝΕΤΗ. Η εταιρία εισήγαγε σταδιακά μια σειρά από γεύσεις και ποικιλίες που ήταν διαφορετικές, στηριζόμενη πάντα στην παράδοση, την ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ο Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 έγινε σημείο αναφοράς στην περιοχή των βορείων προαστίων και όχι μόνο. Το 1972 ο κ. Χαράλαμπος Βενέτης σε ηλικία μόλις 24 χρονών, ανέλαβε τον οικογενειακό φούρνο στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας Κηφισιάς που το 1975 μεταφέρθηκε στην οδό Τατοϊου.

Το 1994 λειτουργεί το πρώτο κατάστημα με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise).

Το 1995 δημιουργείται η νέα μονάδα  παραγωγής στην περιοχή της Λυκόβρυσης, με χώρους παραγωγής 14.000 τ.μ.

Το 2002 η νέα διοίκηση της εταιρίας επεξεργάσθηκε και έθεσε σε εφαρμογή ένα νέο σύγχρονο αναπτυξιακό πρόγραμμα ποιοτικής αναβάθμισης σε όλους τους τομείς με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση όλων των υπηρεσιών της.

Το 2010 η εταιρία ΒΕΝΕΤΗΣ πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, εισάγοντας  ένα νέο concept καταστήματος. Το νέο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL είναι ο πρώτος χώρος με ολοκληρωμένες γευστικές προτάσεις, που καλύπτουν κάθε ανάγκη του καταναλωτή: Πλήρες πρωινό, πλούσιες ποικιλίες καφέ, ροφήματα, επώνυμο γλυκό και για πρώτη φορά πεντανόστιμο, υγιεινό, σπιτικό φαγητό από ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του γνωστού σεφ Γιάννη Τζελέπη. Κι όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές. Στο νέο κατάστημα μπορεί επίσης κανείς να βρει τα πλέον εκλεκτά προϊόντα των καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗΣ καθώς και μια νέα σειρά αρτοσκευασμάτων ειδικής διατροφικής αξίας, που για πρώτη φορά κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά!
ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
210-2896400

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Περισσότερα» για να δείτε λεπτομέρειες. Περισσότερα.