Οι Άνθρωποί Μας

Στην εταιρία  ΒΕΝΕΤΗ πιστεύουμε πως ό,τι έχουμε πετύχει οφείλεται στους ανθρώπους μας, που αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιο.

Εκτιμούμε βαθιά τους εργαζόμενούς μας, επειδή στο πρόσωπό τους καθρεφτίζονται οι αξίες της εταιρίας αλλά και η καθημερινή προσπάθεια, προκειμένου εσείς να απολαμβάνετε προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.

Σήμερα, η  ΒΕΝΕΤΗ, οι θυγατρικές εταιρίες και τα καταστήματά της, απασχολούν περίπου 1.750 άτομα , τα οποία καλύπτουν θέσεις διοίκησης, εκπαίδευσης, παραγωγής, διακίνησης και διάθεσης των προϊόντων.

Αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή των ανθρώπων της στην επιτυχία της, η εταιρία ΒΕΝΕΤΗ, σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, δεν έχει κάνει καμία μείωση του προσωπικού της ούτε έχει προβεί σε μείωση των αποδοχών των εργαζομένων της.

Εκπαίδευση- Επιμόρφωση

Επενδύουμε διαρκώς στη άρτια εκπαίδευση του προσωπικού. Η επιμόρφωση και η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού πραγματοποιείται από πιστοποιημένους εσωτερικούς εκπαιδευτές, όσο και από εξωτερικούς συνεργάτες, ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Γίνε μέλος της ομάδας μας

Εάν λοιπόν θέλεις να μοιραστείς το πάθος μας, τον ενθουσιασμό μας, την εμμονή στη ποιότητα και στην κορυφαία εξυπηρέτηση του πελάτη, ή ακόμα σε περίπτωση που θέλεις να βελτιώσεις την επαγγελματική σου πορεία, μα πάνω από όλα: εάν επιθυμείς να ενταχθείς σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, όπου σε εκτιμούν και σε σέβονται ως προσωπικότητα, τότε σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος της ομάδας μας. 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ