Οι Διακρίσεις Μας

Την τελευταία δεκαετία, η ΒΕΝΕΤΗ έχει λάβει μια σειρά από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις για τη διαρκώς ανοδική επιχειρηματική δραστηριότητά της, την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της , τα καινοτόμα concept των νέων καταστημάτων της.

 -2009. Βραβείο Επώνυμου Προϊόντος από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

-2016.  Νο 1 Superbrand στην κατηγορία εστίαση, για το 2016, στα πλαίσια του παγκόσμιου θεσμού  Superbrands, που πραγματοποιήθηκε  στη χώρα μας για πέμπτη φορά.

-2016. Διάκριση από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ως μία από τις 1.000 καλύτερες ευρωπαϊκές εταιρίες λόγω της αναπτυξιακής της πορείας. Η ΒΕΝΕΤΗ υπήρξε η μοναδική ελληνική εταιρία που προσκλήθηκε, παραβρέθηκε και τιμήθηκε.

-2017.  Βράβευση κατά την εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», όπου αναδείχθηκε μεταξύ των Greek Business Champion των επιχειρήσεων.

-2017. Βραβείο  RETAIL STORE – BAKERY στην 17η διοργάνωση του Θεσμού Retail Business Awards, για το κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948, στο ΝΕΟΝ στην Ομόνοια.

-2017. Βράβευση στο Μέγαρο Μουσικής, στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» , όπου αναδείχθηκε και πάλι μεταξύ των Greek Business Champion των επιχειρήσεων.

-2019. H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ αναδείχθηκε για δεύτερη φορά Superbrand στο χώρο της εστίασης, μία δηλαδή, από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα, σύμφωνα με αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής και δημοσκόπηση της κοινής γνώμης.

-2019. Βράβευση ΒΕΝΕΤΗ στα Retail Business Awards! H εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ, με το κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο ΝΕΟΝ στην Ομόνοια, κατέκτησε το βραβείο RETAIL STORE – BAKERY στην 17η διοργάνωση του Θεσμού Retail Business Awards!

-2020. Βράβευση της ΒΕΝΕΤΗΣ στα Franchise Business Awards ! H εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ, κατέκτησε το βραβείο ποιότητας στην 18η διοργάνωση του Θεσμού Franchise Business Awards!