ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Κάθε τι που δημιουργούμε στο ΒΕΝΕΤΗ αποτελεί συνέχεια μιας μακραίωνης παράδοσης γενεών, ενός αυθεντικού, ελληνικού τρόπου ζωής, που είναι απλός, ζεστός και βαθιά φιλόξενος.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από το 1948, η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά μια μεγάλη, απολαυστική ποικιλία εξαιρετικών άρτων με έμφαση στα χειροποίητα ψωμιά και στα αρτοσκευάσματα. Προσφέρουμε πάνω από 60 κωδικούς ψωμιών παρασκευασμένα με αυθεντικές συνταγές απο διάφορες χώρες του κόσμου, ειδικότερα της Νότιας Ευρώπης καθώς και άρτους των Βορείων Χωρών. Η αφοσίωση και ο σεβασμός μας στην ιερή τροφή, στο ψωμί, είναι αδιαπραγμάτευτα.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΨΩΜΙ

Είμαστε περήφανοι που εγγυόμαστε καθημερινά την αγνότητα των πρώτων υλών μας , την κορυφαία ποιότητα καθώς και την ασφάλεια των προϊόντων μας. Παρασκευάζονται και προσφέρονται με φροντίδα, από ανθρώπους με μεράκι, με μοναδικό στόχο να σας προσφέρουν δύναμη και απόλαυση.

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σκοπός μας δεν είναι μόνο να σας παρέχουμε, καθημερινά, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και απόλυτα εγγυημένης ασφάλειας. Απώτερος στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σας. Παρέχοντας σας καθημερινά ποιοτικές Ελληνικές Διατροφικές Επιλογές, σας εξοικονομούμε ελεύθερο χρόνο, για να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας ή τον εαυτό σας.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Με παρουσία από το 1948 , η αφοσίωση της οικογένειάς μας στο ψωμί και η ηθική δέσμευσή μας για αυστηρά πρότυπα ποιότητας, σε όλα τα προϊόντα μας, αποτελεί μονόδρομο. Είναι η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς όλους εσάς τους, χρόνια τώρα, αφοσιωμένους πελάτες μας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Όταν από το 1948 «ζυμώνεις» με επιτυχία την παράδοση με την εξέλιξη, κατέχεις δίκαια την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών και της αγοράς συνεχίζοντας να γράφουμε ιστορία.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...