FRANCHISE

«ΑΡΤΟΣ ΕΥΦΡΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ»

Εκεί που η παράδοση συναντά την καινοτομία βρίσκεται η καρδιά του ομίλου ΒΕΝΕΤΗ.

Ο όμιλος ΒΕΝΕΤΗ βρίσκεται στην αγορά από το 1948 όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα ¨Φούρνος Βενέτη¨ στην Νέα Ερυθραία στην Αθήνα. Από τότε μέχρι και σήμερα, η εταιρία παράγει και διαθέτει προϊόντα αρτοποιίας, διατροφής και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του καταναλωτή και δικαίως είναι στην 1η θέση, ως η κορυφαία αλυσίδα αρτοποιείων στην Ελλάδα. Πιστεύει πως το ψωμί συντηρεί την καρδιά του ανθρώπου κι αυτό είναι η βάση της πνευματικής προσέγγισης και η φιλοσοφία της για την ποιότητα, την προετοιμασία και το ψήσιμό του.

FRANCHISE ΚΥΡΟΥΣ

Από το 1994 η ΒΕΝΕΤΗΣ διέκρινε ότι το franchise είναι το πλέον δυναμικό μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης, με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Σήμερα, συμπληρώνουμε 75 χρόνια ισχυρής παρουσίας στην αγορά, με 120 σημεία και 20.000.000 ικανοποιημένους πελάτες ετησίως, σε όλη την Ελλάδα. Πιο ώριμη από ποτέ, η εταιρία βρίσκεται σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης, κοιτάει μπροστά και δημιουργεί νέα, ευέλικτα concepts, προσιτά επενδυτικά, φέρνοντας στο προσκήνιο της ελληνικής και διεθνούς αγοράς τα πολυμορφικά και έξυπνα καταστήματα εστίασης της νέας γενιάς. Το επόμενο μπορεί να είναι το δικό σου.

ΙΣΧΥΡΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ FRANCHISE

 • Η ΒΕΝΕΤΗΣ είναι μια ελληνική, οικογενειακή εταιρία, που είναι κοντά στους franchisees.
 • Η κληρονομιά του ονόματος ΒΕΝΕΤΗ αποτελεί εγγύηση λόγω της παραγωγής ποιοτικών προϊόντων και της τεράστιας εμπειρίας στο franchise.
 • High Brand Equity: η αναγνώριση του brand είναι πολύ μεγάλη, σε σημαντικό μερίδιο του καταναλωτικού κοινού.
 • Είναι η μοναδική εταιρία που δημιουργεί δικά της προϊόντα, με πολυετή τεχνογνωσία στην παραγωγή και διάθεσή τους.
 • Διαθέτει δυναμικό σχήμα τμημάτων R&D & NPD, που ερευνά εκτενώς τη διεθνή αγορά και καινοτομεί με δημιουργία νέων προϊόντων και τάσεων.
 • Εφαρμόζει ένα επιτυχημένο μοντέλο franchise, γνωρίζει τις ανάγκες των franchisees και ακολουθεί ένα ολιστικό σύστημα υποστήριξης.
 • Υπάρχει αποδεδειγμένη κερδοφορία, που εξαρτάται αποκλειστικά από τη δυναμική του franchisee και της ομάδας του.

Μια Σπουδαία Επιχειρηματική Ιδέα
Μια Δυναμικά Αναπτυσσόμενη Εταιρία

75 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΥΤΙΔΑ

Η τέχνη της γεύσης και η επιστήμη της επιτυχίας συναντιούνται στον Βενέτη!

«Όταν από το 1948 ‘ζυμώνεις’ με επιτυχία την παράδοση με την εξέλιξη, κατέχεις δίκαια την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών και της αγοράς.»

VENETI-GO! COFFEE – BAKERY BAR

Νέο, ευέλικτο και προσιτό μοντέλο καταστήματος!

Tο σύγχρονο και νεανικό concept Veneti-Go! του ομίλου Βενέτη καλύπτει το κενό της γεύσης στον κλάδο του καφέ. Είναι το πιο trendy και ολοκληρωμένο coffee & bakery concept της κατηγορίας του. 

ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 5 ΒΗΜΑΤΩΝ

Γίνε μέλος της ομάδας μας και απόκτησε κι εσύ το δικό σου κατάστημα ”ΒΕΝΕΤΗ” ή VENETI-GO!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις προοπτικές της συνεργασίας μας.

1.   Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

2.   Ένας συνεργάτης μας από το τμήμα ανάπτυξης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.

3.   Θα συζητήσετε τους στόχους σου και θα αξιολογηθεί η πιθανότητα συνεργασίας.

4.   Θα σου παρουσιαστεί το concept και θα δεις τα οικονομικά στοιχεία.

5.   Θα συζητηθεί το πλαίσιο συνεργασίας και η σύμβαση Franchise.

Το επόμενο κατάστημα μπορεί να γίνει δικό σου και να αλλάξει τη ζωή σου!

 

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

Contact Us (Franchise)
Consent:

Franchise info

Καλέστε μας

(+30) 210 2896400

Στείλτε μας email

info@venetis.com.gr

Συχνές Ερωτήσεις

Η εμπειρία και η προϋπηρεσία στον κλάδο δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Ωστόσο αν έχετε γνώσεις της αγοράς και του κλάδου θα αποδειχθούν χρήσιμες. Σε κάθε περίπτωση η ΒΕΝΕΤΗΣ εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο και άρτιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης σε εσάς και σε όλο το προσωπικό σας, ώστε να διασφαλίζουμε την βέλτιστη και πλέον αποδοτική λειτουργία του καταστήματός σας.

Το ύψος της επένδυσης εξαρτάται από το concept που θα επιλέξεις και από το μέγεθος του καταστήματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως για ένα κατάστημα ‘Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ’ η συνολική επένδυση ξεκινάει από 300.000€ για την Αττική και 400.000€ για την επαρχία, ενώ για το ‘Veneti-Go!’ η επένδυση ξεκινάει από 120.000€ (περιλαμβάνονται τα entry fees, το κόστος κατασκευής και εξοπλισμού και το αρχικό εμπόρευμα).  

Η Σύμβαση Δικαιόχρησης του ΒΕΝΕΤΗ διαρκεί όσα χρόνια διαρκεί και η Σύμβαση Μίσθωσης του ακινήτου. Μετά τη λήξη υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης, εφόσον το επιθυμούν και οι δυο πλευρές.

Ναι. Η εταιρεία παρέχει αποκλειστικότητα γεωγραφικής περιοχής βάσει χάρτη, που διασφαλίζει ότι μόνο ο συγκεκριμένος συνεργάτης έχει δικαίωμα να ανοίξει κατάστημα μέσα στα όρια της περιοχής του.

Στο σύστημα Franchise ΒΕΝΕΤΗ όλα τα καταστήματα σχεδιάζονται από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών, με στόχο την διασφάλιση της τήρησης ομοιογένειας της εταιρικής μας εικόνας, της βέλτιστης λειτουργικότητας, αλλά και της συνολικής  εμπειρίας του πελάτη, που συμβάλλει στη μέγιστη απόδοση του franchisee. Η εταιρία παρέχει στο συνεργάτη αναλυτικές και πλήρεις οδηγίες και προδιαγραφές σχεδιασμού, διαμόρφωσης, χωροργάνωσης, σηματοδότησης, merchandising και μηχανολογικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού του καταστήματος. Η κατασκευή μπορεί να γίνει, είτε από συνεργαζόμενες τεχνικές εταιρείες του ΒΕΝΕΤΗ, είτε και από προτεινόμενα συνεργεία του Franchisee, πάντοτε διασφαλίζοντας την εφαρμογή των προδιαγραφών του concept και του μοντέλου καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γίνει η αρχιτεκτονική μελέτη και τα σχέδια του καταστήματος αποκλειστικά από το εσωτερικό μας Τεχνικό Τμήμα.

Όλες οι υπηρεσίες της μητρικής εταιρείας βρίσκονται στην υπηρεσία σας. Στην πολυετή επιτυχημένη πορεία μας στον τομέα του franchise, έχουμε δημιουργήσει νέα δεδομένα στον χώρο. Επενδύοντας με συνέπεια και σταθερότητα σε ανθρώπους, σε υλικοτεχνικές υποδομές, αλλά και σε νέες ιδέες και καινοτομίες, κερδίζουμε ολοένα και περισσότερο την εκτίμηση των καταναλωτών, που εμπιστεύονται, για την ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών τους, ένα από τα πιο δυνατά σήματα στον χώρο.

Η εταιρία μας προσφέρει διάφορες υπηρεσίες υποστήριξης, τόσο πριν από την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος, όσο και κατά την εκκίνηση και την μετέπειτα λειτουργία του, καθ΄ όλη την διάρκεια της συμβατικής σχέσης.

 • Αξιολόγηση και επιλογή σημείου

Η εταιρία, βασιζόμενη στην κρίση και στην εμπειρία των εξειδικευμένων στελεχών της, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αξιολόγηση και επιλογή ενός νέου σημείου. Για την αξιολόγηση της τοποθεσίας λαμβάνονται υπόψη τα διάφορα δημογραφικά στοιχεία, οι στατιστικές της αγοράς, η εμπορικότητα του σημείου, ο ανταγωνισμός, το κόστος αγοράς ή μίσθωσης του ακινήτου και διάφοροι άλλοι παράγοντες.

 • Αρχική εκπαίδευση

Η εταιρία παρέχει σε κάθε νέο συνεργάτη εκπαίδευση 60-90 ημερών και τουλάχιστον 60 ημερών στο προσωπικό του, κατά τη διάρκεια της οποίας καλύπτονται επιμέρους ανάγκες κάθε συνεργάτη και όλες οι πτυχές της λειτουργίας ενός καταστήματος «ΒΕΝΕΤΗ», όπως διαχείριση, λειτουργία, διοίκηση, λογιστική, marketing, εξυπηρέτηση πελάτη, πωλήσεις, παρασκευή προϊόντος, κανόνες υγιεινής, κλπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της εκπαίδευσης για το σύστημα franchising της ΒΕΝΕΤΗΣ αποτελεί μια συνεχή διαδικασία, που διαρκεί όσο και η σχέση συνεργασίας.

 • Υποστήριξη οργάνωσης και λειτουργίας καταστήματος

Εξειδικευμένο προσωπικό επισκέπτεται τακτικά όλα τα καταστήματα του δικτύου με σκοπό την παροχή υποστήριξης, εντοπισμού και αντιμετώπισης προβλημάτων και δυσλειτουργιών. Συνολικά, προσφέρουμε υποστήριξη στα εξής:

 • Αρχική Εκπαίδευση του franchisee και της ομάδας των συνεργατών του / της
 • Παρακολούθηση των εξελίξεων του κλάδου και ενημέρωση σχετικά με τον ανταγωνισμό
 • R&D + NPD: Έρευνα & Ανάπτυξη μαζί με Δημιουργία Νέων Προϊόντων
 • Δίκτυο Υποστήριξης από Area Managers (κεντρικές προμήθειες, παραγωγής προϊόντων, ροφημάτων, λειτουργίας καταστημάτων)
 • Διαφήμιση και Επικοινωνία
 • Υποστήριξη Marketing
 • Υποστήριξη στις απαιτούμενες δημόσιες σχέσεις και στις ενέργειες προβολής και τοπικής διαφήμισης
 • Συνεχόμενη εκπαίδευση προσωπικού