Ανακοινώσεις, Νέα

3 νέα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στους Αμπελοκήπους, στην Ηλιούπολη & στην Πεύκη

3 νέα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στους Αμπελοκήπους, στην Ηλιούπολη & στην Πεύκη
Το νέο concept καταστήματος από τη ΒΕΝΕΤΗ επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς

Με ταχείς ρυθμούς αναπτύσσονται τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD ΗALL, το νέο concept καταστήματος που εισήγαγε στην αγορά η ΒΕΝΕΤΗ. Μετά τα τέσσερα πρώτα κατάστηματα στο Γέρακα (Κλεισθένους και Παναγούλη 81), στα Σίδερα Χαλανδρίου (Κηφισίας 198), στο κέντρο του Χαλανδρίου (Α.Παπανδρέου 8) και στη Νίκαια (Πέτρου Ράλλη 74), τρία νέα καταστήματα τέθηκαν σε λειτουργία, φτάνοντας συνολικά τα επτά.

Τα τρία νέα καταστήματα είναι στους Αμπελοκήπους (Κηφισίας 20), στην Ηλιούπολη (Ε.Βενιζέλου 113) και στην Πεύκη (Λ.Ειρήνης 36), ενώ σύντομα η αλυσίδα αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα σημεία της Αττικής.

Τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL είναι πολυχώροι γευστικών προτάσεων και απολαύσεων από τη ΒΕΝΕΤΗ. Τα νέα καταστήματα προσφέρουν, σε ανταγωνιστικές τιμές, ολοκληρωμένες διατροφικές προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή όλη την ημέρα, όπως πλήρες πρωινό, πλούσιες ποικιλίες καφέ, τα πλέον εκλεκτά προϊόντα των καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ, επώνυμο γλυκό αλλά και σπιτικό φαγητό από ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ κ. Γιάννη Τζελέπη.

Στα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL ο καταναλωτής μπορεί κάθε μέρα να επιλέξει από τα 8-10 διαφορετικά πιάτα ελαφριάς ελληνικής κουζίνας αλλά και από τις πλούσιες φρέσκιες σαλάτες που προετοιμάζει καθημερινά ο Γιάννης Τζελέπης. Ο γνωστός σεφ, μόνιμος συνεργάτης του ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL, μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί με 2 Χρυσούς Σκούφους και έχει να επιδείξει ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας.

Στα νέα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL διατίθενται και τα 12 νέα αρτοσκευάσματα ειδικής διατροφικής αξίας που πρώτη εισήγαγε στην αγορά η εταιρία ΒΕΝΕΤΗ. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για λύσεις ισορροπημένης διατροφής, η ΒΕΝΕΤΗ δημιούργησε μια σειρά νέων αρτοσκευασμάτων, τα οποία έχουν ως στόχο ειδικές ομάδες καταναλωτών που θέλουν να τα χρησιμοποιούν ως καταλληλότερα ψωμιά για τη φροντίδα της υγείας τους αλλά και ως συμπλήρωμα στο πλαίσιο μια ισορροπημένης υγιεινής διατροφής. Τα 12 αυτά νέα αρτοσκευάσματα συμπληρώνουν τη βάση της διατροφής με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας στον καταναλωτή την ευκαιρία να επιλέξει το κατάλληλο ψωμί για τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε καταναλωτή που αναζητά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μοναδικές γευστικές εμπειρίες όπως «πρωινό Βενέτη», εκτεταμένη ποικιλία άρτων, ενδιάμεσα γεύματα, επώνυμο σπιτικό φαγητό, σαλάτες, γλυκό ημέρας, gelateria, υπηρεσίες catering και συσκεαυασμένα προϊόντα με αγνά υλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Λήδα Καρανικολού 697 4498 444

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *