Δελτία Τύπου, Νέα

ΒΕΝΕΤΗ 1948 στη Μύκονο!

ΝΕΟ Κατάστημα "ΒΕΝΕΤΗ 1948" στη Μύκονο!!!

Το τέταρτο ΒΕΝΕΤΗ 1948

ανοίγει τις πόρτες του στο νησί των ανέμων

Ένα premiumκατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948 ξεκίνησε τη λειτουργία του στο νησί της Μυκόνου, στη θέση Αργύραινα, στο δρόμο προς Άνω Μερά. Το νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948, σε έκταση 600 τ.μ., προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων και των παραθεριστών όλη τη μέρα, με λαχταριστά πρωινά, πλούσιες ποικιλίες καφέ, φρέσκους χυμούς και σάντουιτς, επώνυμα γλυκά και παγωτά και πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας.

Το νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στη Μύκονο, αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά κατάστημα του νέου concept premium καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ 1948, με πρώτο το ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο εμβληματικό κτίριο του ΝΕΟΝ- ένα από τα μεγαλύτερα αρτοποιεία στην Ευρώπη- και άλλα δύο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στην Κηφισιά.

Στο νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο Μύκονο, ξεκινά κανείς απολαυστικά τη μέρα του με εκλεκτές ποικιλίες καφέ, ζεστά και δροσερά ροφήματα αλλά και εννέα διαφορετικές προτάσεις για πρωινό, σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές. Τις επιλογές συμπληρώνει μεγάλη ποικιλία από αρτοτεχνήματα αλλά και απολαυστικά σάντουιτς από φρέσκα, αγνά υλικά και κορυφαίας ποιότητας ζύμη, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Εδώ επίσης βρίσκει κανείς τους δροσερούς, ολόφρεσκους χυμούς και smoothies φρούτων GREEN για κάθε γευστική προτίμηση: smoothies φρούτα, smoothies γρανίτες, smoothies σοκολάτα και φρούτα, smoothies ελαφρύ πρωινό. Τέσσερις προτάσεις με υψηλή διατροφική αξία που προσφέρουν βιταμίνες και ενέργεια, πριν και μετά το μπάνιο.

Το νέο κατάστημα προσφέρει ακόμη κορυφαίες δημιουργίες patisserie με την ιταλική υπογραφή CRISTIANO V, όπως αγνά παγωτά, τούρτες, παρφέ, μακαρόνε, τάρτες κ.ά.

Και βέβαια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η μεγάλη ποικιλία άρτων, από κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως χωριάτικοι-ελληνικοί, μοναστηριακοί βυζαντινοί, γενοβέζικοι, pavè και βιεννέζικοι.

Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ

H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Kηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 65 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *