Καταστήματα

ΒΕΝΕΤΗ Food Hall

BENETH FOOD HALL

Ο πρώτος πολυχώρος γεύσης είναι εδώ.

Το 2010, η εταιρεία πρωτοπόρησε για άλλη μια φορά, εισάγοντας ένα νέο concept στην αγορά του γρήγορου φαγητού: Τα νέα κατάστηματα ΒΕΝΕΤΗΣ FOOD HALL είναι πολυχώροι γευστικών προτάσεων και απολαύσεων από τη ΒΕΝΕΤΗ. Τα νέα καταστήματα προσφέρουν, σε ανταγωνιστικές τιμές, ολοκληρωμένες διατροφικές προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή για όλη την ημέρα, όπως πλήρες πρωινό, τα αρώματα και τις πιο πλούσιες ποικιλίες καφέ, επώνυμο γλυκό  αλλά και σπιτικό φαγητό από ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Παράλληλα, στα ράφια του βρίσκει κανείς τα πλέον εκλεκτά προϊόντα των καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ, αλλά και μια νέα σειρά αρτοσκευασμάτων, ειδικής διατροφικής αξίας, που για πρώτη φορά η ΒΕΝΕΤΗ εισάγει στην αγορά.

Το ΒΕΝΕΤΗΣ FOOD HALL αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε καταναλωτή που αναζητά,  καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μοναδικές γευστικές εμπειρίες  όπως Πρωινό Βενέτη, εκτεταμένη ποικιλία άρτων, ενδιάμεσα γεύματα, επώνυμο σπιτικό φαγητό, σαλάτες, γλυκό ημέρας, υπηρεσίες catering και συσκεαυασμένα προϊόντα με αγνά υλικά.

Εκτός από φρέσκο, σπιτικό φαγητό, το νέο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗΣ FOOD HALL, προσφέρει στον καταναλωτή ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η αγορά της αρτοποιίας σήμερα. Με πολυετή εμπειρία στην ανάμειξη  αγνών υλικών  και φρέσκων πρώτων υλών και με την εμμονή «συλλέκτη γεύσεων», η ΒΕΝΕΤΗ φέρνει στα ράφια του νέου καταστήματος: χωριάτικα αρτοτεχνήματα με συνταγές από Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα και Ισπανία, σπέσιαλ παραδοσιακά αρτοτεχνήματα με συνταγές από πολλές περιοχές της Ελλάδος, μαύρα  από Ελβετία, Γερμανία και Αυστρία, πολύ μεγάλη ποικιλία από μπαγκέτες, μεγάλη ποικιλία πίτσας από την Ιταλία.Μεγάλη ποικιλία προϊόντων πρωινού, αλμυρά και γλυκά με προϊόντα με συνταγές από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής-ζαχαροπλαστικής από Ιταλία-Γαλλία-Αμερική-Ελλάδα-Λίβανο και άλλες περιοχές της Ανατολής, παξιμάδια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και μεγάλη ποικιλία καφέ, ροφημάτων και gelateria.

Στο ΒΕΝΕΤΗΣ FOOD HALL ο καταναλωτής μπορεί κάθε μέρα να επιλέξει από τα πιάτα ελαφριάς ελληνικής κουζίνας  αλλά και από τις  πλούσιες φρέσκιες σαλάτες που προετοιμάζει καθημερινά ο Γιάννης Τζελέπης. Ο Γιάννης Τζελέπης, μόνιμος συνεργάτης του ΒΕΝΕΤΗΣ FOOD HALL, είναι διακεκριμένος Σεφ που μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί με 2 Χρυσούς Σκούφους και έχει να επιδείξει ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας.

Μεγαλύτερη όμως καινοτομία των νέων καταστημάτων, που σηματοδοτεί και πάλι την πρωτοπορία και την ηγετική θέση της ΒΕΝΕΤΗ στην ελληνική αγορά, αποτελούν τα 12 νέα αρτοσκευάσματα ειδικής διατροφικής αξίας.  Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για λύσεις ισορροπημένης διατροφής, η ΒΕΝΕΤΗ δημιούργησε  μια σειρά 12 νέων αρτοσκευασμάτων, τα οποία έχουν ως στόχο ειδικές ομάδες καταναλωτών που θέλουν να τα χρησιμοποιούν ως καταλληλότερα ψωμιά για τη φροντίδα της υγείας τους αλλά και ως συμπλήρωμα στο πλαίσιο μια ισορροπημένης υγιεινής διατροφής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *