Δελτία Τύπου, Νέα

Ο φούρνος ΒΕΝΕΤΗ κοντά στην ελληνική οικογένεια

Ο φούρνος ΒΕΝΕΤΗ κοντά στην ελληνική οικογένεια

0.49 λεπτά από 0.75 η τιμή της φρατζόλας του Χειροποίητου Χωριάτικου

Καθημερινά μετά τις 22.00, δωρεάν διανομή των περισσευούμενων προϊόντων ημέρας από τα καταστήματα BENETH

Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ κλείνοντας 65 χρόνια δίπλα στην ελληνική οικογένεια, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας και της εποχής εφαρμόζοντας ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με στόχο να ενισχύσει τις ευπαθείς και αδύναμες οικονομικά κοινωνικές ομάδες.

Με βαθιά συναίσθηση της οικονομικής δυσπραγίας των περισσότερων ελληνικών οικογενειών, μειώνει αισθητά την τιμή του ψωμιού, που αποτελεί προϊόν πρώτης ανάγκης για το ελληνικό τραπέζι. Έτσι, η τιμή της φρατζόλας του Χειροποίητου Χωριάτικου διαμορφώνεται στα 0.49 λεπτά από 0.75 λεπτά που ήταν αρχικά, διατηρώντας την ίδια πάντα υψηλή ποιότητα και τα ίδια αγνά υλικά.

Η ΒΕΝΕΤΗΣ προβαίνει σε αυτή τη δραστική μείωση, εκτιμώντας ότι η Ελλάδα αποτελεί μία από τις φτωχότερες χώρες της Ευρώπης με τα ακριβότερα τρόφιμα και τη βαρύτερη φορολόγηση στα βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης όπως το ψωμί και συνολικά στην εστίαση. Παράλληλα, οι βασικές πρώτες ύλες όπως το αλεύρι, η ζάχαρη και τα έλαια, μόνιμα ανατιμώνται σε δυσθεώρητα ύψη, γεγονός που καθιστά κάθε μείωση μη εφικτή. Αξίζει να σημειωθεί πως η μείωση αυτή κατά 35% της τιμής της φρατζόλας του Χειροποίητου Χωριάτικου «επιδοτείται» από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ καθώς το κόστος παραγωγής της ξεπερνάει κατά πολύ το ποσό των 0.49 λεπτών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που αναπτύσσει η εταιρεία αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας τη δύσκολη αυτή περίοδο, τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο κατάστημα της γειτονιάς τους.

Με μακρόχρονη διαδρομή μέσα στην ελληνική ιστορία και με βαθύ συναίσθημα υπευθυνότητας, η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και αναλαμβάνει τη δέσμευση να υποστηρίξει το συνάνθρωπο και να συνεισφέρει στη βελτίωση της ζωής του, μέσω προγραμμάτων κοινωνικής συνεισφοράς. Γιατί το όνομα ΒΕΝΕΤΗΣ σημαίνει πολλά περισσότερα από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής …Σημαίνει εμπιστοσύνη, συνεργασία, δέσμευση για διαρκή βελτίωση, έμφαση στην ποιότητα, σεβασμό στην παράδοση, απλότητα, ακεραιότητα, αξιοπιστία, έμφαση στην προστιθέμενη αξία και κυρίως, Ανθρωπιά.. Αυτές είναι οι πραγματικές αξίες που καθιέρωσαν το Φούρνο ΒΕΝΕΤΗ στην κορυφή της προτίμησης του καταναλωτικού κοινού, σε όλη την πολυετή πορεία του.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να καλεί την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ: Τηλ. 210 2896400

Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ
H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στη Νέα Ερυθραία άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 65 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *