Δελτία Τύπου, Νέα

Ραγδαία ανάπτυξη για τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL μέσα σε δύο χρόνια

Ραγδαία ανάπτυξη για τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL μέσα σε δύο χρόνια

Ραγδαία ανάπτυξη παρουσιάζουν τα BENETH FOOD HALL, το νέο concept καταστήματος που εισήγαγε στην αγορά η ΒΕΝΕΤΗΣ το 2010.

Πρόσφατα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τρία νέα BENETH FOOD HALL σε κομβικά σημεία της Αθήνας: στην Πλατείας Νέας Σμύρνης, 2ας Μαΐου 20, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας απέναντι από τα δικαστήρια, Λεωφ. Αλεξάνδρας 146 και στο Γαλάτσι, Λεωφ. Βεϊκου 28 και Μεσσηνίας.

Μέσα στο 2013 αλυσίδα αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω και σε άλλα σημεία της Αττικής.

Τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL είναι πολυχώροι γευστικών προτάσεων και απολαύσεων. Τα καταστήματα προσφέρουν, σε ανταγωνιστικές τιμές, ολοκληρωμένες διατροφικές προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή όλη την ημέρα, όπως πλήρες πρωινό, πλούσιες ποικιλίες καφέ, τα πλέον εκλεκτά προϊόντα των καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ, επώνυμο γλυκό αλλά και σπιτικό φαγητό από ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του κ. Γιάννη Τζελέπη. Κάθε μέρα, μεταξύ 12.00 και 17.00 ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει διαφορετικά πιάτα ελαφριάς ελληνικής κουζίνας αλλά και από τις πλούσιες φρέσκιες σαλάτες του διακεκριμένου σεφ.

Τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε καταναλωτή που αναζητά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μοναδικές γευστικές εμπειρίες όπως «πρωινό Βενέτη», εκτεταμένη ποικιλία αρτοσκευασμάτων, ενδιάμεσα γεύματα, επώνυμο σπιτικό φαγητό, σαλάτες, γλυκό ημέρας, gelateria, υπηρεσίες catering και συσκευασμένα προϊόντα με αγνά υλικά. Στα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL βρίσκει κανείς και τα 12 αρτοσκευάσματα ειδικής διατροφικής αξίας που πρώτη εισήγαγε στην αγορά η εταιρία ΒΕΝΕΤΗ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για λύσεις ισορροπημένης διατροφής.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που αναπτύσσει η εταιρεία αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας τη δύσκολη αυτή περίοδο, τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο κατάστημα της γειτονιάς τους.

Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ

H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Kηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 65 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *