Δελτία Τύπου, Νέα

Νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο Μαρούσι !!!

Το πέμπτο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948

άνοιξε τις πόρτες του επί της Κηφισίας  ( έναντι Μεγάρου ΟΤΕ)

Ένα premium κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ 1948 ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Μαρούσι, στην οδό Κηφισίας 64 και Πρεμετής, στο κτήριο β του εμπορικού κέντρου Polis (έναντι Mεγάρου ΟΤΕ).Το νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948, σε έκταση 500 τ.μ.,προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για όλη τη μέρα, με λαχταριστές πρωινές επιλογές, πλούσιες ποικιλίες καφέ, φρέσκους χυμούς και σάντουιτς, επώνυμα γλυκά και παγωτά, σπιτικό φαγητό και πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας.

Το νέο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο Μαρούσι, αποτελεί το πέμπτο κατά σειρά κατάστημα των premium καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ 1948, με πρώτο το ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο  εμβληματικό κτίριο του ΝΕΟΝ- ένα από τα μεγαλύτερα αρτοποιεία στην Ευρώπη- δύο ΒΕΝΕΤΗ 1948 στην Κηφισιά- στις οδούς Τατοϊου 110 και Λεωφόρος Κηφισίας 320- και ένα στη Μύκονο.

Στο νέο κατάστημα,  ξεκινά κανείς απολαυστικά τη μέρα του με εκλεκτές ποικιλίες καφέ, ζεστά και δροσερά ροφήματα αλλά και ποικίλες προτάσεις για πρωινό, σε οικονομικές τιμές.  Αξίζει  επίσης κανείς να δοκιμάσει τον απολαυστικό σε άρωμα και γεύση οργανικό καφέ βιολογικής καλλιέργειας  ΒΕΝΕΤΗ. Τις επιλογές συμπληρώνει μεγάλη ποικιλία από αρτοτεχνήματα αλλά και απολαυστικά σάντουιτς από φρέσκα, αγνά υλικά και κορυφαίας ποιότητας ζύμη, για κάθε στιγμή της ημέρας.

‘Όπως σε κάθε ΒΕΝΕΤΗ 1948, τις εντυπώσεις κερδίζει η μεγάλη ποικιλία άρτων, από κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως χωριάτικοι-ελληνικοί, μοναστηριακοί βυζαντινοί,  γενοβέζικοι,  pavè και  βιεννέζικοι.

Εδώ επίσης βρίσκει κανείς τους δροσερούς, ολόφρεσκους χυμούς και smoothies φρούτων GREEN για κάθε γευστική προτίμηση: smoothies φρούτα, smoothies γρανίτες και smoothies σοκολάτα και φρούτα. Προτάσεις με υψηλή διατροφική αξία που προσφέρουν  βιταμίνες και ενέργεια.

Για μεσημεριανό, διατίθεται μια πλούσια ποικιλία από πιάτα ημέρας, με βάση συνταγές της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Τζελέπη. 

Το νέο κατάστημα  προσφέρει επίσης κορυφαίες δημιουργίες patisserie με την ιταλική υπογραφή CRISTIANO V, όπως αγνά παγωτά, τούρτες, παρφέ, μακαρόνε, τάρτες  και δημιουργήματα από αυθεντική, βελγική σοκολάτα.

Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ

H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Kηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 68 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *