Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Νέα

Τα προϊόντα Βενέτη τώρα και στο χώρο σου

Τα προϊόντα Βενέτη τώρα και στο χώρο σου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Τα προϊόντα ΒΕΝΕΤΗ τώρα και στο χώρο σου!

Σε συνεργασία με την Wοlt

 

Tα ΒΕΝΕΤΗ τώρα και στο χώρο σου!

Απόλαυσε στο γραφείο ή στο σπίτι τα προϊόντα ΒΕΝΕΤΗ, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία γευστικών προτάσεων για όλη την ημέρα!

Μπες στην εφαρμογή  της Wolt και παρήγγειλε online. Σύντομα θα φτάσει  στην πόρτα σου…άρωμα φρεσκοψημένου ψωμιού αλλά και δροσερές φρέσκιες σαλάτες, εμπνευσμένα πιάτα ημέρας, σάντουιτς από αγνά υλικά και κορυφαίας ποιότητας ζύμες, αυθεντική ιταλική pizza και πεινιρλί.

Διάλεξε επίσης ανάμεσα στα προϊόντα γαλακτοπωλείου, τις χειροποίητες, παραδοσιακές ελληνικές πίτες, τα τσουρέκια, τις κορυφαίες δημιουργίες patisserie και συνόδευσέ την επιλογή σου με ένα ζεστό ή δροσερό ρόφημα ΒΕΝΕΤΗ- τους ολόφεσκους  φυσικούς χυμούς και τα smothies φρούτων Green ή τις εκλεκτές ποικιλίες ιταλικού café VENETI.

Μέσω της εφαρμογής μπορείς να παραγγείλεις και τα χριστουγεννιάτικα προϊόντα ΒΕΝΕΤΗ όπως λαχταριστά μελομακάρονα, ολόφρεσκους παραδοσιακούς κουραμπιέδες, μελωμένες στριφτές δίπλες και κορμό καστάνου ενώ από τις 28 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμες online  και οι μοναδικές Βασιλόπιτες ΒΕΝΕΤΗ.

Eπιλεγμένα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ σε όλη την Αττική είναι ήδη στην εφαρμογή της Wolt έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *