Δελτία Τύπου, Νέα

3 νέα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στην Αθήνα και στα Βόρεια Προάστια

3 νέα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στην Αθήνα και στα Βόρεια Προάστια

Τρία νέα  ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL ξεκίνησαν τη λειτουργία τους ταυτόχρονα με την έναρξη λειτουργίας του ΒΕΝΕΤΗ 1948 στο ΝΕΟΝ στην Ομόνοια, στο πλαίσιο της δυναμικής επέκτασης της εταιρείας τόσο στο κέντρο όσο και στα Βόρεια Προάστια.

Ειδικότερα, τα τρία νέα καταστήματα λειτουργούν στους Αμπελόκηπους,  (Σεβαστουπόλως 158), στη Βασ. Σοφίας απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, (Λεωφ. Βας. Σοφίας 68) και μέσα στο Εμπορικό Κέντρο «Τhe Μall Athens» (Ανδρέα Παπανδρέου 35).

Με τα τρία νέα καταστήματα η αλυσίδα ΒΕΝΕΤΗ απαριθμεί συνολικά 70 σημεία πώλησης τα οποία μέχρι το τέλος του 2014 αναμένεται να φτάσουν τα 80.

Τα τρία τελευταία χρόνια, τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL έχουν καθιερωθεί ως πολυχώροι γεύσεων με ολοκληρωμένες προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή όλη την ημέρα, προσφέροντας «πρωινό Βενέτη», εκτεταμένη ποικιλία αρτοσκευασμάτων, ενδιάμεσα γεύματα, επώνυμο σπιτικό φαγητό, γλυκό ημέρας, gelateria, υπηρεσίες catering και συσκευασμένα προϊόντα με αγνά υλικά. Ιδιαίτερη προτίμηση παρουσιάζουν τα πιάτα ελαφριάς ελληνικής κουζίνας και οι πλούσιες φρέσκιες σαλάτες του διακεκριμένου σεφ Γιάννη Τζελέπη, που προσφέρονται καθημερινά μεταξύ 12.00 και 17.00

Εκτός από τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL, η εταιρεία λάνσαρε πρόσφατα το νέο concept premium καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ 1948 με έδρα στο εμβληματικό κτίριο του ΝΕΟΝ στην Αθήνα και δύο ακόμη καταστήματα στην Κηφισιά, στις οδούς Τατοϊου 110 και Λεωφόρο Κηφισίας 320. Tα νέα ΒΕΝΕΤΗ 1948 διατηρούν όλα τα χαρακτηριστικά των ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL ενώ ξεχωρίζουν για το ψήσιμο αρτοσκευασμάτων σε ανοικτούς ξυλόφουρνους και την πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας.

Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ

H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Kηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 65 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *