Δελτία Τύπου, Νέα

6 είδη λαγάνας & πάνω από 80 σαρακοστιανά προϊόντα στο φούρνο ΒΕΝΕΤΗ

4 είδη λαγάνας & πάνω από 60 σαρακοστιανά προϊόντα στο φούρνο ΒΕΝΕΤΗ

Έξι είδη λαγάνας προτείνει παραδοσιακά ο Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ για την Καθαρή Δευτέρα, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των υλικών και τις χαμηλές τιμές.

Ειδικότερα σε κάθε Φούρνο Βενέτη βρίσκει κανείς την Παραδοσιακή Λαγάνα , τη Μικρή Παραδοσιακή Λαγάνα, τη Λαγάνα Βαυβαρίας , τη Λαγάνα Ελιάς-Κρεμμύδι και τη Λαγάνα Πιπεριάς-Ντομάτας και την Λαγάνα καλαμποκιού

Για τις ημέρες της σαρακοστής, κάθε κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ προσφέρει πάνω από 80 εκλεκτές γλυκές και αλμυρές νηστίσιμες γεύσεις, δίνοντας πάντα έμφαση στην πρόσμειξη των πιο αγνών υλικών με φρέσκες πρώτες ύλες.

Μεταξύ άλλων σε κάθε Φούρνο ΒΕΝΕΤΗ ο καταναλωτής βρίσκει πεινιρλί με λαχανικά, ευρεία γκάμα από φουρνιστά, λαχταριστά προϊόντα κρουασαντερί, κρύα σάντουιτς, μεγάλη ποικιλία γλυκών, πολλαπλές γεύσεις από κουλούρια, μπισκότα και κριτσίνια καθώς και μια σειρά προϊόντων για πρωινό.

Τα ΒΕΝΕΤΗ FOODHALL και τα ΒΕΝΕΤΗ 1948 εκτός των παραπάνω, προσφέρουν και ευρεία γκάμα από μερίδες φρέσκου σαρακοστιανού φαγητού, από τον Σεφ Γιάννη Τζελέπη.

Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ:

H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Kηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 65 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *