Franchise

Γίνε και συ μέλος της πιο επιτυχημένης αλυσίδας του χώρου

Η Εταιρία «ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», έχει συσταθεί σύμφωνα με τους Ελληνικούς νόμους και εδρεύει στην Λυκόβρυση Αττικής, στην οδό Αγ. Παρασκευής αρ. 9. Η ΒΕΝΕΤΗΣ προσφέρει σε αυτούς που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις (Δικαιοδόχους), χρησιμοποιώντας τo Σύστημα Δικαιόχρησης, το δικαίωμα να λειτουργήσουν ένα κατάστημα με ειδικές προδιαγραφές και σχεδιασμό για πώληση προϊόντων γνωστών ως «Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ» σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, που θα ανεύρει ο ίδιος ή ο δικαιοδόχος και θα εγκρίνει o δικαιοπάροχος.

Επιπλέον περικλείουν μια ολόκληρη φιλοσοφία, που έχει αναπτυχθεί και εκσυγχρονίζεται διαρκώς από τον “Δικαιοπάροχο”. Η φιλοσοφία αυτή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πρωτότυπη τεχνογνωσία, το σήμα κατατεθέν, διακριτικά γνωρίσματα, στερεότυπα, καθώς και προδιαγραφές και όρους για ορισμένα προϊόντα και διαδικασίες, για τις εγκαταστάσεις και την χωροοργάνωσή τους, για τη λειτουργία του καταστήματος και τέλος για τις επιχειρηματικές και διοικητικές μεθόδους που εφαρμόζονται. Τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται από τα καταστήματα « ΒΕΝΕΤΗ» αποτελούν το ολοκληρωμένο σύστημα (πακέτο) δικαιόχρησης (franchise) ΒΕΝΕΤΗ και χαρακτηρίζουν το δίκτυο διανομής ΒΕΝΕΤΗ.

Το ολοκληρωμένο σύστημα – πακέτο δικαιόχρησης (franchise) του Δικαιοπαρόχου έχει αποκτήσει άριστη φήμη στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και τεράστια δύναμη προσέλκυσης πελατών (Good Will) . Η σωστή λειτουργία του franchise στηρίζεται στην υποδειγματική ομοιομορφία και ομοιογένεια μεταξύ των λειτουργούντων στην Ελλάδα καταστημάτων με τον διακριτικό τίτλο «ΒΕΝΕΤΗ», τόσο από πλευράς εσωτερικής και εξωτερικής εμφάνισης όσο και από πλευράς παροχής υπηρεσιών λειτουργίας και οργάνωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *