Δελτία Τύπου, Νέα

Αύξηση κατά 19.32% σημειώνει ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ΒENETH κατά το εννεάμηνο 2011

Γλυκά Xριστούγεννα στο φούρνο ΒΕΝΕΤΗ
3 νέα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στην Αττική

Σημαντική αύξηση κατά 19.32% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗ κατά το εννεάμηνο Ιανουάριος-Σεπτέμβριος 2011. Ειδικότερα, ο τζίρος της εταιρείας ανήλθε στο διάστημα αυτό στα 13.403.574,87 € έναντι 11.233.604,68 € που ήταν πέρσι το ίδιο διάστημα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας, η χρήση του 2011 θα κλείσει με κύκλο εργασιών περίπου στα 18.300.000,00 €, σημειώνοντας αύξηση κατά 17% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.

Στα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, συνέβαλαν σημαντικά τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD ΗALL, τα νέα καταστήματα που εισήγαγε στην αγορά η ΒΕΝΕΤΗΣ, τα οποία επεκτείνονται με ταχείς ρυθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο δύο νέα καταστήματα προστέθηκαν στην αλυσίδα των BENETH FOOD HALL, ένα στην οδό Κάνιγγος 12 και ένα στα Πατήσια, στην οδό Λασκαράτου 7 και Ηρακλείου, ενώ στις αρχές Νοεμβρίου πρόκειται να εγκαινιαστεί ένα ακόμη κατάστημα, στο Περιστέρι, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 9.

Τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL είναι πολυχώροι γευστικών προτάσεων και απολαύσεων από τη ΒΕΝΕΤΗ. Τα νέα καταστήματα προσφέρουν, σε ανταγωνιστικές τιμές, ολοκληρωμένες διατροφικές προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή όλη την ημέρα, όπως πλήρες πρωινό, πλούσιες ποικιλίες καφέ, τα πλέον εκλεκτά προϊόντα των καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ, επώνυμο γλυκό αλλά και σπιτικό φαγητό από ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ κ. Γιάννη Τζελέπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *