Δελτία Τύπου, Νέα

Σαρακοστή στο φούρνο ΒΕΝΕΤΗ

4 είδη λαγάνας & πάνω από 60 σαρακοστιανά προϊόνταs.

Όλες οι λαγάνες θα είναι διαθέσιμες καθ’ όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.

Τέσσερα είδη λαγάνας προτείνει παραδοσιακά ο φούρνος ΒΕΝΕΤΗ για την Καθαρή Δευτέρα, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των υλικών του.

Σε κάθε φούρνο Βενέτη μπορεί να βρει κανείς την Παραδοσιακή Λαγάνα, τη Λαγάνα Ηπείρου, τη Λαγάνα Βαυβαρίας, τη Λαγάνα Ελιάς-Κρεμμύδι και τη Λαγάνα Πιπεριάς-Ντομάτας.

Όλες οι λαγάνες θα είναι διαθέσιμες καθ’ όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.

Για τις ημέρες της Σαρακοστής, κάθε κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ  προσφέρει πάνω από 60 εκλεκτές γλυκές και αλμυρές νηστίσιμες γεύσεις, δίνοντας πάντα έμφαση στην πρόσμειξη των πιο αγνών υλικών με φρέσκες πρώτες ύλες.

Μεταξύ άλλων σε κάθε φούρνο ΒΕΝΕΤΗ ο καταναλωτής  βρίσκει πεινιρλί με λαχανικά, ευρεία γκάμα από φουρνιστά, λαχταριστά προϊόντα κρουασαντερί, κρύα σάντουιτς, μεγάλη ποικιλία γλυκών, πολλαπλές γεύσεις από κουλούρια, και κριτσίνια καθώς και μια σειρά προϊόντων για πρωινό.   

Τα ΒΕΝΕΤΗ FOODHALL και τα ΒΕΝΕΤΗ 1948 εκτός των παραπάνω, προσφέρουν και ευρεία γκάμα από μερίδες φρέσκου σαρακοστιανού φαγητού, από τον Σεφ Γιάννη Τζελέπη.

Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ

H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Kηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 67 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *