Δελτία Τύπου, Νέα

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ Μέγας χορηγός του 5ου Ημιμαραθωνίου του Δήμου Μαραθώνα στις 29 Απριλίου.

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ Μέγας χορηγός του 5ου Ημιμαραθωνίου του Δήμου Μαραθώνα στις 29 Απριλίου.

H εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ είναι φέτος Mέγας Χορηγός του 5ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου του Δήμου Μαραθώνα, ενός από τους πιο ιστορικούς και συμβολικούς αγώνες της χώρας μας που έχει δώσει το όνομά του σε όλους τους μαραθώνιους αγώνες παγκοσμίως.

Η ΒΕΝΕΤΗ χορηγεί τον 5ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα του Δήμου Μαραθώνα στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ένας άξονας του οποίου είναι ο αθλητισμός. Η εταιρεία υπηρετεί σταθερά και με συνέπεια το αθλητικό ιδεώδες, στηρίζοντας έμπρακτα μια σειρά από μικρά και μεγάλα αθλητικά σωματεία στη χώρα μας όπως την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς «Ο Ηρακλής», την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Αθλητικού Ομίλου Κηφισιάς, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης και πολλές άλλες. Η εταιρεία στέκεται επίσης αρωγός σε κάθε προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας «Απόλλων Σμύρνης» και κυρίως στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες «Απόλλων Σμύρνης», στηρίζοντας τα παιδιά που θα πρωταγωνιστήσουν στον αυριανό αθλητικό στίβο!

Επίσης, η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ, μέσα από την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της εστίασης, έχει προχωρήσει στην παρασκευή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξία, γεγονός που πιστοποιούν οι 17.000 περίπου μαθητές και αθλητές- ένα πολύ ευαίσθητο κοινό- που σιτίζει η εταιρεία καθημερινά.

Η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη το σύγχρονο τρόπο ζωής και με έντονο το αίσθημα της υπευθυνότητας και της κοινωνικής φροντίδας, συνεργάζεται με επιστήμονες διαιτολόγους – διατροφολόγους, προκειμένου να προσφέρει στον καταναλωτή φρέσκα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Η θρεπτικότητα ενός προϊόντος έχει άμεση σχέση με τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του. Η ΒΕΝΕΤΗ, με βασικό γνώμονα την πρόσμειξη αγνών υλικών και την αξιοποίηση των θρεπτικών συστατικών των προϊόντων της φύσης, δημιούργησε μία σειρά προϊόντων με μεράκι μα πάνω απ’ όλα με σεβασμό στον καταναλωτή και την υγεία του, όπως:

  • Αρτοσκευάσματα ειδικής διατροφικής αξίας, που έχουν ως στόχο ειδικές ομάδες καταναλωτών που θέλουν να τα χρησιμοποιούν ως καταλληλότερα ψωμιά για τη φροντίδα της υγείας τους αλλά και ως συμπλήρωμα στο πλαίσιο μια ισορροπημένης υγιεινής διατροφής.
  • Ειδικές ποικιλίες ψωμιού, όπως τα ψωμιά με ω-3 λιπαρά οξέα, που σπάνια συναντώνται στα τρόφιμα και είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του οργανισμού.
  • Μπάρες δημητριακών. Μια πλούσια πηγή σιδήρου, βιταμινών και ιχνοστοιχείων.
  • Παραδοσιακές πίτες με αγνά, φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο.
  • Αρτοσκευάσματα με αλεύρι Ζέας, πλούσια σε μαγνήσιο και αμινοξέα για αντοχή και ενέργεια.
  • Φρέσκους χυμούς και smoothies. Μια εξαιρετική πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων, για την ενίσχυση και την αποτελεσματική ενυδάτωση του οργανισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *