Δελτία Τύπου, Νέα

Μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμα και πασχαλινά προϊόντα στο φούρνο ΒΕΝΕΤΗ

Μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμα και πασχαλινά προϊόντα στο φούρνο ΒΕΝΕΤΗ

Τσουρέκι από 4,95 ευρώ και σοκολατένιο αυγό από 3,95 ευρώ 

Πάνω από 60  νηστίσιμα προϊόντα  προσφέρει  ο Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ, στην κορύφωση της Νηστείας της Σαρακοστής. Μέσα  σε κάθε ΒΕΝΕΤΗ έχει διαμορφωθεί  ειδική γωνιά με ποικιλία εκλεκτών προϊόντων και γεύσεων για τις ημέρες της Nηστείας,  δίνοντας πάντα έμφαση στην παράδοση και στην πρόσμειξη των πιο αγνών υλικών με φρέσκες πρώτες ύλες: Ευρεία γκάμα από φουρνιστά, λαχταριστά προϊόντα κρουασαντερί, κρύα σάντουιτς, μεγάλη ποικιλία γλυκών, πολλαπλές γεύσεις από κουλούρια- μπισκότα & κριτσίνια και μια σειρά προϊόντων για πρωινό.

Για μεσημεριανό γεύμα, διατίθεται επίσης μια πλούσια ποικιλία από νηστίσιμα πιάτα ημέρας, με βάση συνταγές της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Τζελέπη. 

Τις ημέρες του Πάσχα, η ΒΕΝΕΤΗΣ προτείνει μια πλούσια σειρά από απολαυστικές πασχαλινές προτάσεις αλλά και πολλαπλές γεύσεις αφράτων τσουρεκιών, όπως το πολίτικο κλασικό, το τσουρέκι με σοκολάτα και καρύδια  αλλά και  το λαχταριστό τσουρέκι με μήλο και καραμέλα. Επίσης, παραδοσιακά στο ΒΕΝΕΤΗ θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία από σοκολατένια αυγά, νόστιμα πασχαλοκούλουρα και παραδοσιακή λαμπροκουλούρα ανήμερα το Μ. Σάββατο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, στο κλίμα των ημερών,  οι τιμές των τσουρεκιών  ΒΕΝΕΤΗ ξεκινούν από 4,95 ευρώ ενώ των σοκολατένιων αυγών από 3,95 ευρώ.

Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ

H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Kηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 68 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *