Δελτία Τύπου, Νέα

Πάνω από 60 σαρακοστιανά προϊόντα στο φούρνο ΒΕΝΕΤΗ

Νηστεία στον ΒΕΝΕΤΗ

Πάνω από 60 προϊόντα προσφέρει ο Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ για τις ημέρες της σαρακοστής.

Κάθε κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ διαθέτει πολλαπλές εκλεκτές γλυκές και αλμυρές νηστίσιμες γεύσεις δίνοντας πάντα έμφαση στην πρόσμειξη των πιο αγνών υλικών με φρέσκες πρώτες ύλες.

Μεταξύ άλλων σε κάθε Φούρνο ΒΕΝΕΤΗ ο καταναλωτής βρίσκει ευρεία γκάμα από φουρνιστά, λαχταριστά προϊόντα κρουασαντερί, κρύα σάντουιτς αλλά και μεγάλη ποικιλία γλυκών, πολλαπλές γεύσεις από κουλούρια, μπισκότα και κριτσίνια καθώς και μια σειρά προϊόντων για πρωινό.  Φέτος ο ΒΕΝΕΤΗΣ λανσάρει στην αγορά και ένα νέο νηστίσιμο προϊόν, το πεινιρλί με λαχανικά, δίνοντας μια ακόμη επιλογή στον καταναλωτή!

 Τα ΒΕΝΕΤΗ FOODHALL εκτός των παραπάνω, προσφέρουν και ευρεία γκάμα από μερίδες φρέσκου σαρακοστιανού φαγητού, δια χειρός Γιάννη Τζελέπη.

Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ

H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Κηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, κλείνοντας 65 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ αλλά και BENETH FoodHall, το νέο concept καταστήματος που λανσαρίστηκε το 2010 και αναπτύσσεται ραγδαία.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 2896400

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *