Δελτία Τύπου, Νέα

Παγωτό Parfait Christiano V στο ΒΕΝΕΤΗ

Παγωτό Parfait Christiano V στο ΒΕΝΕΤΗ

Το πραγματικά.. Parfait παγωτό

Δύο λαχταριστές, δροσερές γεύσεις Parfait Christiano V προτείνει ο ΒENETHΣ για τους καλοκαιρινούς μήνες! Αναμειγνύοντας με μεράκι και τέχνη πλούσια αγνά υλικά όπως το φρέσκο γάλα, τη φρέσκια κρέμα γάλακτος, τα καραμελωμένα αμύγδαλα και το γλυκό κουταλιού κυδώνι, ο ΒΕΝΕΤΗΣ προσφέρει το πιο αυθεντικό Parfait σοκολάτας και κρέμας.

Οι δύο επώνυμες γεύσεις Parfait Christiano V κυκλοφορούν σε όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, σε συσκευασίες των 650 γραμμαρίων (σοκολάτα) και 600 γραμμαρίων (κρέμα). Στα ΒΕΝΕΤΗ Food Hall μπορεί κανείς να βρει το Parfait Christiano V και σε χίμα μορφή, σε γεύσεις σοκολάτα, κρέμα, φιστίκι και φράουλα.

Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ

H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στη Νέα Ερυθραία άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 65 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *